Utemöbler

SMIDESMÖBLER OCH ADIRONDACKSTOLAR FÖR ORANGERIMILJÖ OCH MEDELHAVSTRÄDGÅRD

Våra utemöbler är utvalda för sin vackra och funktionella design! De är alla hantverksmässigt tilllverkade i klassisk design med miljömässig omtanke.

Läs mer
Vår kollektion – Cadabra RenaissanceTM – av handgjorda smidesmöbler ifrån Florens, Toscana är helt unika på den Skandinaviska marknaden. Totalt nio olika smidesmöbler plus varianter av bord; fällstol, stol, karmstol, loungefåtölj, fotpall, loungesoffa, solvagn, ottoman, dagbädd samt olika matbord och olika loungebord i massivt smide. Designen är Italienskt sparsmakad med sofistikerad elegans och klass och erbjuder tillsammans med de generösa dynorna en mycket hög sittkomfort. Vi tillverkar våra smidesstolar och möbler hos en mindre lokal smedja som enbart tillverkar för lokala Hotell och Villas i Toscana. Den enda exporten går till Cadabra Design, vilket borgar för fullständig exklusivitet. De högkvalitativa dynorna och kuddarna tillverkas av solljus och väderresistent Sunbrellatyg av våra Svenska skrädderier i Stockholm och Göteborg.

Våra genuina färgsprakande mosaikbord är handtillverkade och hämtade direkt från Marrakesh i Marocko. Borden finns i många olika färger och storlekar. Ett mosaikbord är ett vackert smycke i varje medelhavsträdgård. Det perfekta cafebordet eller matbordet till ditt orangeri, terass eller balkong.

Från Marrakesh kommer också de lägre 50cm semiantika brickborden i trästativ och aluminiumbrickor.

En klassisk designfavorit är Adirondackstolen som passar in lite här och var. Adirondack stolarna är tillverkade av odlad Akacia hardwood, som är ett teakliknande träslag. Certifikat finns. Inget urskogsträd här inte! Kul detalj för Österlenbor med varumärket HAVANG på stolsryggens baksida.

Cadabra RenaissanceTM

Med den Italienska smidesmöbelkollektionen Cadabra RenaissanceTM vänder vi oss till finsmakaren och livsnjutaren som söker det exklusiva och vackra, möbler av hög kvalitet och klass och som är beständiga.

Upptäck
show blocks helper