Ad Astra by Elite Södertälje – ett premiumhotell med Italiensk Orangerimiljö

AdAstra Smidesmöbler Smidesstol stora utekrukor

Våren 2023 fick vi äran att leverera ett 70tal Italienska smidesstolar och ett 40-tal stora handdrejade terrakottakrukor från Italienska och Kreta till Ad Astra by Elite, Södertälje för att utsmycka deras miljö både inne och ute.

Efter ett besök och vistelse hos Ad Astra blir vi imponerade över den genuina Italienska miljön man skapat i den stora Atriumgården och inne i lobbyn. Verkligen exklusivt med en känsla av att befinna sig i Italien. En mycket trevlig och välkomnande personal fick oss verkligen att känna oss som hemma.

Låt oss visa med några bilder hur fin utemiljö man har skapat med smidesstolarna och krukorna från Cadabra Design.

Italiensk smidesstolsmidesmöbler järnstol

Kul att Elite valde vår Italienska smidesstol Piazza. Smidesstolen Renaissance™ Piazza finns i flera olika utföranden där ovandelens utsmyckning består av spiral eller kula. Piazzastolen finns också som karmstol dvs med armstöd. Stolen Piazza Royal är utsmyckad med kulor av solid mässing. Piazza skiljer sig från andra smidesstolar på marknaden, oftast från Marocko eller Asien, genom att den är mer sittriktig och av betydligt högre kvalitet – smidd av massivt järn samt rostskyddsbehandlad.

 

Terrakottakrukastor innekruka stor terrakottakruka

Med våra stora handdrejade terrakottakrukor och olika växter, som tex stort Olivträd i Delphi 70cm på bild, har man lyckats skapa en skön lyxig medelhavskänsla även inomhus i lobbyn och restaurangen och de andra allmänna miljöerna på hotellet.

 

Inne vid entrén står flera Italienska terrakottakrukor Liscio doppio bordo med citrusträd.

 

Stora imponerande höga träd i våra stora krukor. På bild handdrejade Orangeri 70cm från Kreta.

 

Utomhus vid entrén stort träd planterad i stora planteringskärlet i stengods Cadabra Grande 100cm.

 

 

 

Färdigheter

Upplagt på

juni 27, 2023

Cadabra Design