Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering

Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering – I samband med att du köper våra miljösmarta handgjorda krukor och urnor så kan vi hjälpa dig med olika enkla tips och kontakter.

Som kund har du olika utgångspunkter och behov

Du som kund kan ha väldigt olika utgångspunkter och skiftande behov. Kanske har du tänkt att skapa en Italiensk Renässansträdgård där symmetriska gångar ramas in med strama häckar och terrakottakrukor utplacerade enligt ett klassiskt mönster.

Kanske har du tänkt dig en personlig och bohemisk medelhavsträdgård där man kan koppla av och njuta av dofterna och värmen från solbelysta medelhavsväxter i stora krukor. Du har kanske ett orangeri, balkong eller trädäck som du vill göra grönare och mer ombonat. Eller en entré att bli lite mer spännande och välkomnande. Kanske är du aktiv i en bostadrättsförening och vill öka trivselfaktorn på gården.

Som sagt utgångspunkterna är många och är du vår kund hjälper vi dig gärna vidare i din skapandeprocess.

Trädgårdsdesign med stora terrakottakrukor från Cadabra Design
Trädgårdsdesign med stora terrakottakrukor från Cadabra Design
Trädgårdsdesign med stora frosttåliga terrakottakrukor från Cadabra

Vi bistår dig gärna i skapandeprocessen av ditt paradis

Som kund bistår vi dig gärna med inspiration och enklare hjälp i förändring av din miljö. Vill du ha mer omfattande hjälp med trädgårdsdesign och trädgårdsplanering så tipsar vi dig om någon entreprenör som är specialiserad inom området.

Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av jätteduktiga proffs inom trädgårdsplanering och trädgårdsdesign här och var i vårt avlånga land.

Som sagt utgångspunkterna är många och vi har de handgjorda miljösmarta krukor, kärl, mosaikbord och smidesstolar du behöver i din skapandeprocess.

Trädgårdsdesign med stora frosttåliga krukor från Cadabra
Trädgårdsdesign med stora medelhavskrukor från Cadabra
Trädgårdsdesign med stora entre urnor från Cadabra
Cadabra Design