Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering

Trädgårdsdesign och trädgårdsplanering – I samband med att du köper våra miljösmarta handgjorda krukor och urnor så kan vi hjälpa dig, om du vill, med olika enkla tips och kontakter.

Du som kund vet vi kan ha väldigt olika utgångspunkter och skiftande behov. Kanske har du tänkt att skapa en Italiensk Renässansträdgård vid ditt hus där symmetriska gångar ramas in med strama häckar och terrakottakrukor utplacerade enligt ett klassiskt mönster. Kanske har du tänkt dig en personlig och bohemisk medelhavsträdgård där man kan koppla av och njuta av dofterna och värmen från solbelysta olivträd, citronträd, rosmarin, nerium etc prunkande i stora krukor. Du har kanske ett orangeri, balkong eller trädäck som du vill göra grönare och mer ombonat eller en entree att bli lite mer spännande och välkomnande. Du är kanske aktiv i en bostadrättsförening och vill öka trivselfaktorn på gården. Som sagt utgångspunkterna är många och vår utmaning är att hjälpa dig vidare i din skapandeprocess.

Trädgårdsdesign med stora terrakottakrukor från Cadabra Design
Trädgårdsdesign med stora terrakottakrukor från Cadabra Design
Trädgårdsdesign med stora frosttåliga terrakottakrukor från Cadabra

Vi bistår gärna kostnadsfritt med inspiration och enklare hjälp i förändring av din miljö. Vill du ha mer omfattande hjälp med trädgårdsdesign och trädgårdsplanering så tipsar vi dig gärna om någon entreprenör som är specialiserad inom området. Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av jätteduktiga proffs inom trädgårdsplanering och trädgårdsdesign här och var i vårt avlånga land.

Som sagt utgångspunkterna är många och vi har mycket sannolikt de handgjorda miljösmarta krukor, kärl, mosaikbord och smidesstolar du behöver i din skapandeprocess.

Trädgårdsdesign med stora frosttåliga krukor från Cadabra
Trädgårdsdesign med stora medelhavskrukor från Cadabra
Trädgårdsdesign med stora entre urnor från Cadabra