Välj en sida
I år är det 10 år sedan vi startade Cadabra Design. Vår idé är intakt dvs att erbjuda finsmakaren känslan och den tidlösa skönheten från medelhavskulturen och den allra bästa odlingsmiljön för växterna.

Därför startade vi upp, som första företag i Norden, möjligheten att köpa större handdrejade terrakottakrukor från Kreta och Toscana på nätet och få dem hemlevererade till dörren. Krukorna har alltid varit packade på träpall. Vi har fått en fantastisk respons på vår ide och har haft tio roliga och arbetsamma år. Under årens lopp har vi utökat vårt erbjudande inom Orangerimiljö alltid med fokus på kvalitet, estetik, hantverk och hållbarhet. Vi ser fram emot många år ytterligare tillsammans med våra kunder.

Nu tar vi alltså ett nytt steg och erbjuder möjligheten till paketleverans av vissa utvalda mindre terrakottakrukor, i hela Norden, för dig som inte har någon av våra  återförsäljare i din närhet. Till priserna på hemsidan tillkommer 295kr/paket inkl. moms för att täcka frakt, emballage och adm. Några av dessa krukor med tillbehör presenteras nedan.

Handdrejade Orangeri MINI från Kreta köper du som ett set med fyra krukor mellan 12-25cm tillsammans med matchande fat. Handsmidda järnringar från Marrakech finns som option att köpa till. Pris 999kr inkl. moms + 295kr för paketleverans. För mer info och beställning klicka in på bilden ovan. Du gör en intresseanmälan i vanlig ordning.

Krukring – Vi erbjuder handsmidd krukring i olika storlekar och designer. Vår tanke är att du ställer krukan/fat ovanpå den smidda ringen. Det blir en vacker helhet och du eliminerar risken för kondens/fukt. Ringarna säljer vi tillsammans med krukor och fat.

Handdrejade Orangeri MINI i nya färgen LavaTerrakotta™ är precis som MINI ovan ett set med fyra krukor mellan 12-25cm och matchande fat. Pris 1.100kr inkl moms + 295kr för paketleverans. För mer info och beställning klicka in på bilden ovan. Du gör en intresseanmälan i vanlig ordning.

Italienska terrakottakrukor från Impruneta är inte bara är krukor utan fantastiskt vackra små konstverk i sig. Ett stycke konst och kulturhistoria. Cilindro con putti erbjuder vi i två stolekar i pris från 595kr inkl moms + 295kr för paketleverans. Fat, tassar och järnring finns att köpa till.

Terrakottakrukan Cachepot Bizantino är ganska ny i vårt sortiment som precis som så många andra terrakottakrukor från M.I.T.A.L. inte bara en kruka utan fantastiskt vackra konstverk. Pris 1.195kr inkl moms + 295kr för paketleverans. Fat, tassar och järnring finns att köpa till.

Vaso LIscio Licorice 26cm – Paket innehållande terrakottakruka Vaso Liscio tillsammans med matchande fat och smidd tassring. Vi erbjuder kruka och fat i de tre färgerna; Vintage, Licorice och Terracotta. Krukan är en miniatyr av Vaso Liscio Doppio Bordo som är en de absolut mest klassiska Italienska terrakottakrukorna. Pris 495kr inkl moms + 295kr för paketleverans.

Vaso Festonato Vintage 26cm – Paket innehållande terrakottakruka Vaso Festonato tillsammans med matchande fat och smidd tassring. Vi erbjuder kruka och fat i de tre färgerna; Vintage, Licorice och Terracotta. Pris 495kr inkl moms + 295kr för paketleverans. Vintage har det eftertraktade slitna antika uttrycket som får många att gå igång.

Tellus – Vaser i glaserat stengods – Tellus är latinska namnet för vår älskade planet och på en ny serie handgjorda vaser i hårt bränt stengods. Både formen och de varierande blågröna färgerna symboliserar vår planets unika hav och skogar. Höjd 27cm på Tellus vas A på bild. Pris 895kr inkl moms + 295kr för paketleverans.

Nano 3st frosttåliga utekrukor i stengods för trädgården

Vaso Colosseo är ett perfekt planteringskärl året om tack vare sin form, storlek och höga nivå på frosttålighet. Colosseo finns i sex olika storlekar och tre färger. Bild ovan visar minsta Nanokrukan 24cm i de tre olika nyanserna från vänster; Fired Earth, Antique och Dolomite. Pris 495kr inkl moms + 295kr för paketleverans.