Vår försäljning av utemöbler och terrakottakrukor växer snabbt år för år. Sporrade av framgångarna och det starka intresset från marknaden för våra kvalitetsprodukter så tar vi ett nytt steg i vår utveckling. Cadabra Design utökar sortimentet med en helt ny kollektion av hållbara och exklusiva hantverksmässiga teakmöbler – Cadabra Teak FurnitureTM Collection.
Cadabra Teak FurnitureTM kollektionen riktar sig till lounge/uteplatsen och trädgården med tre olika designer av Lounge och Trädgårdsmöbler, Adirondackstolar och olika Solstolar med bord. Till möblerna har vi också matchande dynor i Canvas alternativt Sunbrellatyg i en mängd olika färger. Ytterligare möbler kommer att ingå i kollektionen efter hand. 

Teak är ett extremt hållbart material som i det närmaste är underhållsfritt. Våra teakmöbler levereras fint sandpapprade och i övrigt obehandlade. Vi har valt högsta kvalitet A-klass, dvs kärnvirket av de äldre träden.

Teaken i sig är så naturligt fet att den inte behöver någon olja. Om teakmöbeln står under bar himmel och utan skydd kommer den snart bli vackert silvergrå vilket de flesta är väldigt förtjusta i.

teakmöbler lutyens soffor loungemöbler för trädgården closeup2 (640x427).jpg

Vill du försäkra dig om bästa teakmöblerna till sommaren kontakta oss nu och ta del av 15% lanseringsrabatt! – Deadline 6 mars.!!!

teakmöbler raffles grupp dynor loungemöbler för trädgården och uteplatsen (640x427).jpg Raffles Lounge Teak Furniture

Bilden till vänster visar Raffles Loungegrupp med dynor i Sunbrella. Modern, snygg och skön möbel med generösa dynor att hänga i med familj och vänner.

Utöver fåtölj, 2-sits soffa och bord erbjuder vi även 3-sits soffa samt ett flexibelt soffmodulsystem.
Matchande dynor finns i både Canvas och Sunbrella.

För mer info, klicka här >>>

Lutyens Garden Teak Furniture
Lutyens möbeldesign är ikonisk för många trädgårdsintresserade och då i synnerhet den Engelska trädgårdsdesignen. Utöver den klassiska soffan, på bild till höger, erbjuder vi fåtölj och matchande bord.Soffan finns i tre olika storlekar. Matchande dynor finns i både Canvas och Sunbrella.För mer info, klicka här >>>

utemöbler teakmöbler Lutyens soffor loungemöbler för trädgården med dyna

teakmöbler orchard utemöbler för trädgården och uteplatsen (640x427).jpg Orchard Garden Teak Furniture
Orchard designen bild till vänster – vackra och sittsköna teakmöbler för trädgården och uteplatsen innehåller soffa, fåtöljer och matchande bord. Det organiska runda formspråket ger karaktär. I synnerhet välkända soffan med sin humoristiska bananform.Matchande dynor finns i både Canvas och Sunbrella.För mer info, klicka här >>>
Vilstol Bali och matchande fällbord
Solstolen Bali till höger har en minimalistisk, vacker och utmanande design och inte minst viktigt, man sitter/ligger väldigt skönt i stolen. Ett sant smycke på uteplatsen och i trädgården.Matchande dynor och fällbord finns till solstolen.För mer info, klicka här >>>
teakmöbler bali solstol vilstol loungemöbler för trädgården och uteplatsen (640x445).jpg
teakmöbler adirondackstol solstol loungemöbler för trädgården och uteplatsen1 (640x427).jpg Adirondackstolar i teak

Adirondackstolen är en mycket skön solstol med fotpall i New England-stil. Den passar lika fint på verandan som under äppelträdet i trädgården.

Den svängda ryggen, breda armstöden med gott om plats för en drink samt fotpallen ger Adirondackstolen sitt karaktäristiska utseende.

Vi erbjuder även Adironstolen som gungstol. Matchande dynor finns i både Canvas och Sunbrella.

För mer info, klicka här >>>

 

Då hög kvalitet är ett signum för oss så har vi valt högsta teakkvaliteten A-klass samt gedigna skruvar och beslag i mässing. Likaså är omsorg om miljön viktig för oss. Därför har vi valt materialet teak som troligen är det mest hållbara träslaget – inget slit och släng. Vi har noggrant valt ut vår leverantör på Java, Indonesien efter besök hos dem men också andra tillverkare i området. Tillverkningen och vår direktimport är strikt reglerat av en EU FLEGT licens i ett samarbete mellan EU och den Indonesiska staten. Vill du veta mer om hur detta fungerar klicka här >>>

Cadabra Design