I sommar under perioden 18 juni till 30 juli öppnar vi upp vår Pop Up Showroom/Butik på Kivik, Österlen med fokus på vår handgjorda Italienska smidesmöbelskollektion Cadabra RenässansTM. Självklart för att skapa en vacker Orangerimiljö så har vi också med olika frosttåliga terrakottakrukor och kärl i stengods.

Adressen för vårt Showroom är Killebacken 8, Kivik. Utställningslokalen, som är byggd som en glasmonter på 50m2, är som gjord för detta syfte. Vi kommer att ha varierande öppettider. Kontakta oss på telefon och mail för personlig visning.

Vi kommer att presentera olika Loungemöbler som 2-sitssoffan Divano, Fåtöljen Medici med fotpall, Ottoman, Solvagnen Dolce och en mängd olika spännande bord. Vi har Fine Dining möblemang med de olika borden Dinè och stolen Piazza även som karmstol samt olika Frukost och Cafèbord.

Vi ställer också ut den mycket lokalt kända Adirondackstolen Haväng. Stolen som blivit känd då ett exemplar varit placerat de senaste fem åren, året om i ur och skur, under en ikonisk tall på stranden Haväng/Vitemölla vid Klammersbäck. Där har den skänkt glädje och rogivande stunder för många vandrare…

Med smidesmöbelkollektionen RenässansTM vänder vi oss till finsmakaren och livsnjutaren som söker det exklusiva och vackra, möbler av hög kvalitet och klass och som är beständiga. Några exempel nedan på våra produkter…

 

Smidesstolar och smidesbord från Italien för uteplatsen

Långbord – la famiglia

På bilden till vänster syns 2st matbord Dine med stålskivor placerade till ett långbord och smidesstolarna Piazza, dels som karmstol dels utan armstöd. Smidet är rostskyddsbehandlat för att tåla att stå ute i vårt Nordiska klimat.
Stor flexibilitet i möbleringen tack vare ett modultänk med smidesborden.

 

 

 

 

Smidesmöbler i massivt Italienskt smide för uteplatsen och lounge

Sköna och vackra loungemöbler

Till höger olika Loungemöbler på terassen; fåtölj Medici, två-sits soffa Divano och Ottoman runt loungebordet i mått 120x70cm med frostad grön glasskiva av härdat glas.

Bekväma dynor och kuddar skräddarsydda i Sverige i sol och väderbeständigt Subrellatyg. Stort urval i färg och mönster på tyget vilket är mycket ovanligt idag.

 

 

 

 

Dolce smidesstolar och solstolar från Cadabra Design

La dolce vita vid poolen…

Avkopplande och vacker poolmiljö med handsmidda Italienska solvagnen Dolce. Solvagnen är enkelt flyttbar tack vare de smidda hjulen i massivt järn.Precis som soffan och fåtöljen är ryggen enkelt ställbar, kätting för kätting, så att en skön dagbädd enkelt kan skapas. Bakom Dolce syns Vaso Colonna i chokladbrun terrakotta från Toscana.

 

 

 

 

Medicii massiv Italiensk smidesfåtölj för loungemiljö och uteplatsen

Smidesfåtöljen Medici med ställbar rygg

 

Fåtölj Medici – Lutningen på ryggen är enkelt ställbar, länk för länk, tack vare en finurlig såväl som vacker konstruktion med kedjor. Medici går även att fälla ned och använda som dagbädd tillsammans med fotpallen för en avkopplande tupplur

 

 

 

 

 

Smidesbord med mosaik och keramik från Italien (2)

Nyskapande Italienska keramiska bord

 

I samarbete med en duktig Italiensk konstnär/tillverkare av mosaik och keramiska bordsskivor kan vi erbjuda djärva och helt personliga lounge- såväl som mat-bord. Här erbjuder vi unika möjligheten för dig att skräddarsy din personliga bordsskiva. Vill du veta mer om detta klicka här >>>

 

 

 

Välkomna till vårt Pop Up Showroom på Kivik i sommar!

Cadabra Design