Terrakottakrukor och Planteringskärl i Stengods

Handgjorda terrakottakrukor, planteringskärl och andra terrakottaprodukter.

OBS Tips! För att få en bra överblick – stanna upp en minut och kolla in de fyra snabba bildspelen nedan. Dessa representerar bra innehållet för de fyra olika produktgrupperna med över 450st olika terrakottakrukor.

Höga krukor Chocolate & Svarta

Prisvärda höga terrakottakrukor i modern sparsmakad italiensk design. Godset är rustikt, något porösare än den Toscanska och Kretensiska terrakottan och får snabbt en vacker patina.

Planteringskärl frosttåligt stengods

Stora och robusta planteringskärl och urnor i mycket frostsäkert hårt bränt stengods. De ultimata utomhuskrukorna. Finns i flera färger.

Terracottakrukor Toscana

Exklusiv terracotta från utvalda leverantörer i Toscana. Vårt skrädderi M.I.T.A.L i Impruneta/Florens levererar terracottakrukor av världsklass.

Terrakottakrukor Kreta

De ljust sandfärgade handdrejade kärlen i vackert brända schatteringar är ett direkt arv från den 4000 åriga Minoiska och Egyptiska kulturen.
Utöver terrakottakrukor och planteringskärl stengods erbjuder vi även Versailles planteringskärl teak samt ektunnor. Kontakta oss gärna så hjälper vi er att välja dina utekrukor ur vårt stora sortiment.

Introvideo för våra terrakottakrukor och planteringskärl

Cadabra Design har Skandinaviens största sortiment av handgjorda terrakottakrukor och planteringskärl i mycket frosttåligt stengods med över 400st olika krukor och urnor i lager. Vi har valt våra olika leverantörer med stor omsorg och inriktning på de värden vi står för.

Vi erbjuder finsmakaren krukor och urnor som utöver tidlös skönhet är ett resultat av gediget hantverk och arbetsglädje, “äkta vara” som är väl beprövat sedan årtusenden.

Våra terrakottakrukor har en hållbar ekologisk profil – ren bränd lera – och tack vare att terrakottan andas, släpper igenom fukt och har en temperaturtröghet ger våra krukor bästa möjliga odlingsmiljö.

Vårt breda sortiment av terrakottakrukor med olika färgnyanser, form och karaktär är omsorgsfullt utvalt ifrån de bästa hantverkarna på Kreta, Toscana och Vietnam. Tack vare vår unika bredd får du möjligheten att komponera spännande miljöer.

Gör som mästerkockarna – våga blanda och experimentera med de bästa ”råvarorna” så sker det små underverk i din trädgård. Många av våra professionella kunder/designers påtalar just dessa möjligheter med vårt sortiment dvs. att våga blanda färg och form med våra terrakottakrukor.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för allt det senaste från Cadabra Design. Nyheter, erbjudanden och inspiration direkt i inkorgen!

I samband med din intresseanmälan godkänner du också att vi använder dina uppgifter för att kommunicera med dig via e-post. Cadabra Design kommer inte att sälja eller överlåta några personuppgifter till tredje part.


    Cadabra Design