Lund, 19 Februari 2017 – Ulf Nordfjell, välrenommerad landskapsarkitekt, och Cadabra Design inleder ett samarbete. Till Ulf Nordfjells olika privata trädgårdsprojekt kommer Cadabra Design att leverera handdrejade Kretensiska terrakottakrukor av de större storlekarna.

Ulf Nordfjell, Nordfjellcollection.se, säger – “Genom Cadabra Design får jag tillgång till ett mjukt formspråk i de handdrejade terracottakrukorna till mitt mer strama formspråk i stål för stora planteringskärl, spaljeer, soffor etc.”

Dan Andersson, Cadabra Design, säger – ”Det är fantastiskt kul att Ulf Nordfjell Collection väljer att inleda att samarbete med oss. Jag ser det som ett bevis på vår förmåga att erbjuda marknaden både ett attraktivt sortiment av planteringskärl plus att våra produkter håller hög klass och kvalitet. Vi ser fram emot en spännande resa tillsammans med Ulf på den röda Vespan”

Nordfjellcollection.se tillverkar produkter för rummet ute/inne både det privata och det publika. Här återfinns praktiska kärl för många olika ändamål, med eller utan dolda hjul. Spaljéer, pergolor och gazebos tillsammans med sittpuffar,bänkar, soffor och bord är huvudsyftet. Allt tillverkat i Sverige av stål, trä och granit. Formspråket är tidlöst och kvaliteten den yppersta.

Cadabra Design erbjuder idag ett helt unikt sortiment av handgjorda produkter åt Livsnjutaren och Finsmakaren som vill inreda orangeriet, trädgården, uteplatsen, balkongen eller varför inte inomhus. Vårt fokus är kunder med starkt intresse för inredning/design och odling och för den erbjuder vi Skandinaviens största sortiment av handgjorda stengods och terrakottakärl samt massiva och solida Italienska smidesmöbler.

Gå gärna in och gilla Cadabra Design via olika kanaler och sociala medier. Du klickar enkelt in nedan på Facebook, Instagram och YouTube där du kan ta del av mer info ifrån oss.

Bildresultat för facebook ikoner gratis        Bildresultat för instagram ikoner gratis       Bildresultat för youtube ikoner gratis

 

 

 

 

Cadabra Design