Kiviks Hotell ökar Medelhavskänslan i sin Italienska nyrenässansträdgård och orangeri med stora urnor och krukor från Cadabra Design!

Romantiska och gemytliga Kiviks Hotell Konferens & Spa är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet. Hotellet har 25 helrenoverade rum, varav 3 sviter, fördelade över tre byggnader samt restaurang, spa och tre konferenslokaler.

Senaste året har man gjort om trädgården i klassisk Italiensk nyrenässans samt att man nyligen invigt ett orangeri och en satsning på närodlade grönsaker till hotellets välkända kök. För att ytterligare förhöja Medelhavskänslan har man valt att investera i ett större antal stora terrakottakrukor och stengodsurnor från Cadabra Design. I dessa stora krukor har man planterat olivträd och citronträd.

“En unik trädgård kräver unik design. Cadabras rustika urnor ger ytterligare skönhet till vår italienska nyrenässans trädgård. Inte bara storheten utan även den exklusiva förnimmelse de inger gör att en ny dimenson av medelhavskänslan infinner sig.”

Lisabeth Linde

Delägare & Hotellchef, Kiviks Hotell

Cadabra Design