Mälarpaviljongen Stockholm

En helt unik mötesplats

Intill Norr Mälarstrands promenadväg i Stockholm med underbar utsikt över vattnet ligger Mälarpaviljongen. En idyllisk, grönskande oas delvis byggd på pråmar med plats för upp till 700 personer. Man månar mycket om trivsel och miljön vilket det faktum att man har en egen trädgårdsmästare också vittnar om. Här kan du njuta av sommarsolen eller även en regnig dag mysa och avnjuta mat, vin, öl, drinkar, kaffe, smörgåsar, bullar och desserter i paviljongen eller under markiserna.

Mälarpaviljongen är en unik mötesplats med internationell atmosfär under sommaren med öppet från början av april till slutet av september. 2013 utsåg Conde Nest Traveller Mälarpaviljongen till en av världens bästa restauranger i kategorin ”Best Neighborghood restaurants in the world”.

För att ytterligare förhöja Medelhavskänslan har man valt att investera i ett större antal stora terrakottakrukor från Cadabra Design som är handgjorda i Toscana och på Kreta. I dessa stora krukor har man planterat bl.a. olivträd och citronträd.

Cadabra Design