PM & Vänner Hotel i Växjö

Hotel PM & Vänner i Växjö utsmyckar miljön både inomhus och utomhus på takterassen med stora urnor och krukor från Cadabra Design!

Maj 2014 invigdes ett av Sveriges ledande Gastrohotel – PM & Vänner Hotel efter 2 års intensiv nybyggnation. Hotellet, som är beläget mitt i Växjö centrum, har 74st rum och olika sviter, 3st restauranger och 2st barer varav en mycket välrenommerad Fine Dining restaurang sedan 20 år under namnet – PM & Vänner – samt TAK – en spektakulär bar på den nya takterrassen med pool, soldäck med spännande utsikt över stan. Filosofin i design och materialval är genomgående naturmaterial som kalksten och trä varför Cadabra Design’s krukor och urnor passar in väl.

Med ett 20 tal handgjorda olika stora krukor och urnor i hårt bränt stengods och terrakotta levererade av Cadabra Design har man utsmyckat lobbyn, korridorer inomhus samt takterrasen på olika platser.

” Min hela tanke med hotellet är att det ska vara tidlöst inrett som blir vackrare och vackrare ju längre tiden går. Precis som för Cadabra Designs krukor, så valet att använda dessa krukor och urnor var lätt!”

Ica Carlsson

Stylist & Inredare, PM Hotel

Cadabra Design