Privatkund skapar exklusiv utemiljö med smidesmöbler ifrån Cadabra Design

Privatkund i Skaratrakten går “all in” och skapar en exklusiv utemiljö vid sin pool och terrass med handgjorda Italienska smidesmöbler RenässansTM ifrån Cadabra Design.

Ägarna till denna fantastiskt fina herrgård i Skara, har senaste åren gjort en mycket omfattande och gedigen upprustning och renovering av fastigheten. Nu var det dags för utemiljön vid poolen och terrassen att möbleras och då, efter att letat länge, så föll valet på de Italienska smidesmöblerna ifrån Cadabra Design.

På bilderna ovan syns 2st matbord Dine med stålskivor placerade till ett långbord. Till bordet syns smidesstolarna Piazza, dels som karmstol dels utan armstöd. Smidet är rostskyddsbehandlat för att tåla att stå ute i vårt Nordiska klimat. Skräddarsydda dynor gjorda i Sverige av sol och väderbeständigt Sunbrellatyg.  

Ovan ses olika Loungemöbler som fåtölj Medici, två-sits soffa Divano och Ottoman runt loungebord i måttet 120x70cm med frostad grön glasskiva av härdat glas. Bekväma dynor och kuddar skräddarsydda i Sverige i sol och väderbeständigt Subrellatyg. Lutningen på ryggen är enkelt ställbar, länk för länk, tack vare en finurlig såväl som vacker konstruktion med kedjor. Medici går även att fälla ned och använda som dagbädd tillsammans med fotpallen för en avkopplande tupplur

La Dolce vita vid poolen i handsmidda Italienska solvagnen Dolce. Solvagnen är enkelt förflyttar tack vare de smidda hjulen i massivt järn. Precis som soffan och fåtöljen är ryggen enkelt ställbar kätting för kätting så att en skön dagbädd enkelt kan skapas. Gösta, herre på täppan, njuter gärna – la dolce vita…

Bild ovan till vänster visar ett 90×90 cm smidesbord med stålskiva tillsammans med Piazza stolar. Till höger en vacker plantering i Cadabra Design’s froståliga stengodsurna på fot Vaso Coppa framför solvagnen Dolce.

“Vi valde Cadabras Renässansserie pga av att dessa smidesmöbler var de enda som vi tyckte höll fullt ut både med stil och kvalitet till vår uteplats. Designen är enkel och mycket vacker till skillnad från många smidesmöbler som ofta har lite för mycket utsmyckning för vår smak. Vi är också nöjda med att allt är så stabilt. Här har man lyckats att skapa smidiga möbler som är oerhört stadiga. Inget som står och vickar, varken bord eller stolar, när man sitter och äter. Dynorna är också väldigt fina i kvaliten. Klarar en och annan regnskur utan att det syns på dem. Kardborrbanden är väldigt bra i synnerhet här hos oss som det blåser ganska mycket. Dynorna ligger kvar och glider inte omkring när vi använder dem. Det är faktiskt en stor glädje att äga dessa möbler! De kostar en slant men i det här fallet uppväger kvalitén det”.

Ägarinnans ord

Med smidesmöbelkollektionen RenässansTM vänder vi oss till finsmakaren och livsnjutaren som söker det exklusiva och vackra, möbler av hög kvalitet och klass och som är beständiga.

Kollektionen RenässansTM består av

stol, karmstol, loungefåtölj, fotpall, loungesoffa, solvagn, ottoman och olika matchande mat- och lounge-bord. De massiva möblerna handtillverkas av en mindre smedja i Florens, Toscana och är fullständigt unika i Skandinavien. Omsorgen om detaljerna och kvaliteten är mycket hög. Smidet är rostskyddsbehandlat och pulverlackerat i hög temperatur för att funka i vårt klimat för; orangeriet, uteplatsen, balkongen eller varför inte inomhus i relax & spa delen, loungen eller vardagsrummet.

Dynor

väder- och solljus-beständiga dynor i Sunbrellatyg® beställs genom vårt Svenska skrädderi som erbjuder stort utbud av färger och mönster.

Cadabra Design