Med smidesmöbelkollektionen RenässansTM vänder vi oss till finsmakaren och livsnjutaren som söker det exklusiva och vackra, möbler av hög kvalitet och klass och som är beständiga.

Kollektionen RenässansTM består av…stol, karmstol, loungefåtölj, fotpall, loungesoffa, solvagn, ottoman och olika matchande mat- och lounge-bord. De massiva möblerna handtillverkas av en mindre smedja i Florens, Toscana och är fullständigt unika i Skandinavien. Omsorgen om detaljerna och kvaliteten är mycket hög. Smidet är rostskyddsbehandlat och pulverlackerat i hög temperatur för att funka i vårt klimat för; orangeriet, uteplatsen, balkongen eller varför inte inomhus i relax & spa delen, loungen eller vardagsrummet.

Dynor…väder- och solljus-beständiga dynor i Sunbrellatyg® beställs genom vårt Svenska skrädderi som erbjuder stort utbud av färger och mönster.

Utskrift av pdf katalog över Kollektionen…här kan du enkelt ladda ned och skriva ut en utförlig pdf-katalog över RenässansTM kollektionen med priser, produktbeskrivning, bilder etc.

Klicka här för att se katalogen

Cadabra Design